Project Description

Project Quanta in samenwerking met Iguzzini

Het gebouw is een geheel van industriële ruimtes bestemd voor commerciële doeleinden met op de eerste verdieping een advocatenbureau.

De gebogen wand was ideaal om de Underscore op te bevestigen. Dit is een professioneel product en tevens veel efficiënter dan een simpele ruban. De verlichting van het schuine paneel is een oplossing van de architect die de donkere kant met zwarte stenen gevels wou verzachten.

De twee zwarte Woody projectoren onder de zwarte brug geven een dynamisch accent onderaan de trap en de toegang tot de lift. De zijkant en achterkant van de hal is verlicht met vier zwarte, compacte wandlampen van Delphi met ideale lichthoek voor de twee zones. De klant werd overtuigd door de efficiëntie en de controle van het felle licht (geen verblinding), in tegenstelling tot de simpele projectoren die oorspronkelijk werden aangevraagd.