Het begrip Wallscaping is een samenstelling uit het Engelse woord ‘wall’ voor wand en ‘(land)scaping’ voor ‘(landschaps)vorming. Dat is precies wat de serie WALLSCAPING van RZB doet: het opwaarderen van buitenwanden door middel van licht. Hiervoor werden de vier succesvolle wandarmaturen TECHNO, CYL, ZONO en NADELSPOT compleet nieuw ontwikkeld.

Alle vier productfamilies hebben een duidelijke designtaal gemeen uit de tijdloze basisvormen rechthoekig blok en cilinder die passen in een moderne architectuur. De behuizingen zijn tweedelig opgebouwd en buitengewoon montagevriendelijk. Een universele wandplaat vormt de basis. De innovatieve gravolock-sluiting – een nieuwe woordcreatie van RZB – belooft een snelle en eenvoudige montage van de armatuurkop die zonder schroef op de behuizingsbasis gestoken en door middel van een snapslot bevestigd wordt.

De armatuur wordt boven en onder afgesloten met een frameloze glasafscherming met bajonetsluiting. De zachte lichtuittreding aan de glasrand verleent WALLSCAPING-armaturen hun onmiskenbare karakter. Door de uiteenlopende lichtuittredingsmogelijkheden en armatuurkop-designs van de WALLSCAPING-serie is voor bijna elke omgeving de passende vorm – en dus de perfecte oplossing voor een architectonisch highlight – verkrijgbaar.