Ambitieuze catalogus combineert nieuwe collecties met wereldwijde referentieprojecten

The Lighting Bible® mag dan aan zijn 12e editie toe zijn, de catalogus blijft verrassen. Met meer dan 1.000 pagina’s nieuwe ontwerpen, toepassingen, technische innovaties en projectfoto’s uit de hele wereld komt Delta Light® erg ambitieus uit de hoek. De vernieuwende verlichtingsoplossingen kregen alvast een unieke, transparante cover mee.

Jan Ameloot, Managing Director van Delta Light®: “De nieuwe collectie focust op lichteffecten, maar ook op nieuwe vormen, technologieën, installatiemethodes en veelzijdigheid in toepassing. Met The Lighting Bible® 12 willen we architecten en ontwerpers een uitgebreide toolbox aanreiken voor creatieve en multifunctionele verlichtingsideeën.” The Lighting Bible®, voor het eerst verschenen in 1997, heeft intussen een sterke reputatie opgebouwd. De catalogus combineert dan ook moeiteloos technische informatie met inspiratie, zowel voor professionals als eindgebruikers. Tegelijk geeft The Lighting Bible® zicht op de wereldwijde projecten van Delta Light® – van woonhuis tot retail, kantoren, showrooms, gastvrijheid en openbare gebouwen.

Geen nieuwe editie zonder nieuwe cover. Delta Light® koos voor een andere look én textuur, met een transparante pvc-omslag, inclusief de nieuwe typografie en kleuren. Jan Ameloot: “Transparantie is al jaren een vaste waarde in architectuur, design en mode. Precies omdat het interactie met licht biedt. En dat je op tal van manieren met licht kan spelen, laten ook wij graag zien in The Lighting Bible®.” De nieuwe Lighting Bible brengt ook een hele reeks nieuwe collecties en oplossingen. Meest opvallende zijn Superloop – een uitgebreid assortiment pendels met keuze tussen complete lichtcirkels en versies met modulaire spots op een 48V profiel. Magnetic Profiles waarbij zowel in inbouw als opbouw maatwerkoplossingen aangeboden worden waarin je een uitgebreide reeks technische en decoratieve modules kan toepassen. Alsook uitbreidingen van de bekende Montur en Tweeter collecties, een nieuwe wallwash inbouwspot, nieuwe toepassingen in buitenverlichting, maar met CTRL DELTA en Smart48 ook nieuwe bedienings- en installatietechnologie.