Hoofddoelen van stedelijke verlichting zijn het waarborgen van veiligheid, het bijdragen aan het landschap, het verhogen van sociale interactie en welzijn en het verbeteren van oriëntatie. Deze nieuwe serie maakt alles mogelijk, zowel in nieuwbouw als bij het moderniseren van bestaande installaties, door stedelijke en residentiële verlichting met een laag milieu-impact.

Dankzij de verschillende gepatenteerde optieken en de verschillende uitvoeringen biedt HEDO+ FT een uitstekende en nauwkeurige semi-cilindrische verlichting voor de wettelijk voorgeschreven herkenning en veiligheid van voetgangers in de hele stedelijke omgeving.

De serie beantwoordt de vraag van de stad van de toekomst met de voorzieningen voor de NEMA en Zhaga Book 18 protocollen, interfaces voor draadloze afstandsbedieningssystemen. Een nieuw perspectief en een nieuwe kans voor de toekomstige ontwikkelingen van het Internet of Things (IoT) en verbonden steden. Op deze manier kan elk overheidsbestuur eigen managementsystemen en platformen gebruiken om te anticiperen op de verdere smart city ontwikkelingen.