Wanneer licht gecombineerd wordt met een essentieel en innovatief design, ontstaat er een uniek gevoel van elegantie met een sterke emotionele impact.

Eenvoudige vormen en primitieve geometrieën karakteriseren het Wood buitenverlichtingsassortiment van SIMES. Ontstaan uit de creatieve samenwerking met de prestigieuze Italiaanse architect en ontwerper Matteo Thun.

Matteo Thun geeft een persoonlijke interpretatie aan een selectie van bestaande SIMES productfamilies (Cool, Look en Skill).

Een perfecte balans tussen duurzame en diverse materiaaluitdrukkingen want deze reeks werd ontwikkeld met behulp van een combinatie van teak hout, die een warm effect uitstraalt en de minimalistische lijnen van aluminium; nieuwe afwerkingen die specifiek gericht zijn op het verbeteren van de verlichtingsprestaties. Natuurlijke elegantie en verlichtingspoëzie die de charme van de omgeving draagt met een onmiskenbare stijl.

Aluminium, glas en hout dragen bij tot het creëren van emotionele verlichtingseffecten door middel van een minimalistisch, compact en efficiënt verlichtingsarmatuur.

Ontdek hier de volledige WOOD brochure.

Meer info vind je hier.