STAGE: THE EVOLUTION OF DESIGN

SIMES heeft zijn Stage-assortiment uitgebreid met een compacte spot voor een hoog en comfortabel lichtniveau. Met de lancering van de ronde spot Stage wordt het gamma architecturale schijnwerpers van SIMES één van de meest uitgebreide op de markt.

Met Stage Round Spot krijgt een nieuw gamma schijnwerpers voor de buitenverlichting vorm als één van de meest complete spots op de markt.

Het elegante ontwerp komt voort uit de inspiratie van de beroemde Deense Holscher Design Studio. De aandacht voor detail komt tot uiting in een spel van minimalistische, pure vormen.

Comfortabele optieken

De speciaal gebouwde reflector zorgt voor een mooie en niet-verblindende lichtbundel. Een optisch systeem regelt de uitstraling en reflectie van het licht.

Richtbaarheid

De uitzonderlijke flexibiliteit van de nieuwe Stage Round Spot zorgt voor het gemakkelijk richten van de lichtbundel. De beweging gebeurt op twee assen: de kop van de schijnwerper kan 350 ° op de basis draaien en kan tegelijkertijd op de verticale as naar boven of naar beneden bewegen.

Esthetisch ontwerp

Met het ontwerp van de Stage Round Spot wordt het overbodige weggenomen en wordt enkel het elementaire behouden: kabels zijn volledig verborgen, de verhoudingen tonen de balans van elk product en de afmetingen zijn teruggebracht tot minimale waarden en toch blijven de topprestaties behouden, zowel in termen van kwaliteit als van het uitgestraalde licht. Het koellichaam wordt een kenmerkende en onderscheidende grafische markering. Het speciale raster dat het ontwerp aan de achterkant van het product markeert, maakt de ronde spot Stage passend met de andere schijnwerpers van het assortiment en benadert stilistisch de ultradunne Stage-, Megastage- en Ministage- schijnwerpers.

Stage, Megastage en Ministage zijn ultradunne schijnwerpers met een design uitstraling. Ze hebben een onopvallend en minimalistisch ontwerp en hebben in hun beperkte diepte de capaciteit om een buitengewone lichtstroom van 17000 lm (Mega-versie) te behalen met een visueel comfort. Stage is beschikbaar met symmetrische en asymmetrische uitstralingen: de asymmetrische evoluerende optieken zorgen voor een gereduceerde luminantie en bijgevolg een hoog visueel comfort.

Stage downlight opbouw maakt de Stage reeks compleet. SIMES, trouw aan dit principe, staat garant voor de ontwikkeling van complete productfamilies die een antwoord bieden op verschillende toepassingsgebieden, waarbij een consistent ontwerp wordt gehandhaafd.