Nergens fijner dan thuis – vooral dan, wanneer huis en tuin sfeervol verlicht zijn. RZB heeft met zijn HOME-serie het optimale programma in het leven geroepen om op een designgerichte manier te voldoen aan de meest uiteenlopende eisen aan en rond het huis.

De RZB HOME-serie bestaat uit wandarmaturen, lichtpaaltjes en decoratieve tuinverlichting. De energiebesparende, onderhoudsarme producten van deze familie doorlopen allemaal de veeleisende RZB-kwaliteitscontrole en voldoen zonder uitzondering aan de hoge standaard van de armaturenfabrikant uit Bamberg.

Enkele van de familieleden kunnen bijzonder goed met elkaar opschieten en zijn optimaal combineerbaar. Door hun elegante en deels zelfs avant-gardistische design kunnen alle armaturen van de RZB HOME-serie uiteraard ook afzonderlijk als fraaie lichtobjecten worden ingezet.

Een absolute blikvanger hierbij zijn de veelzijdige en ongecompliceerde LED-tuinarmaturen. Bol-, cilinder- of cipresvormig zorgen deze oplaadbare, draadloze, kunststof armaturen altijd voor de juiste sfeer. Eenmaal opgeladen, geven de traploos dimbare lichtobjecten tot 10 uur licht. Met behulp van de geïntegreerde kleurveranderingssequencer kan elke tuin zo in de meest uiteenlopende lichtkleuren worden verlicht: van geel of oranje via groen- en blauwtinten tot en met paars of roze. Wie niet voor één bepaalde kleur wil kiezen, kan door middel van voorgeprogrammeerde sequenties ook verschillende kleurveranderingen instellen.