De Floodlight 20 LED familie (micro-, mini- en midi) maakt het mogelijk om op basis van hoge efficiëntie, vlakke opbouwverlichting te implementeren Tegelijkertijd wordt er rekening gehouden met de maximale eisen aan kwaliteit van licht, functionaliteit, ontwerp en individuele behoeften.
Het geheim van deze flexibiliteit is het platformconcept en het modulaire ontwerp van het complete systeem.

Het resultaat is een oplossing die in termen van uitstraling en functionaliteit afkomstig is van een enkele cast, voor een breed scala aan toepassingen, waaronder de verlichting van plaza’s en verkeersroutes, alsmede voor gevelverlichting in de buurtgebieden en de tv-uitzendverlichting van sportlocaties met HDTV en super slow motion kwaliteit.
Het familieontwerp is consequent geïmplementeerd in alle bouwgroottes: alle maten hebben dezelfde verhoudingen, dezelfde hoge kwaliteit van materialen en uiterlijk. Fotometrisch hebben ze allemaal hetzelfde lens-gebaseerde LED platform met precieze lichtregeling en glanzend geminimaliseerde optica, voor maximale lichtkwaliteit en het beste visuele comfort. Het bouwbeginsel is ook identiek. Elke bouwgrootte bestaat uit drie functionele eenheden: de LED module, de behuizing met E-VSA en de montagecomponenten. Dit zorgt voor maximaal gemak tijdens de installatie en ook voor een toekomstige investering dankzij het modulaire ontwerp en de hoge kwaliteit.