BOW
De boog is sinds de Romeinse tijd één van de essenties in de architectuur. Het is (onbewust) een deel van ons dagelijkse leven die terzelvertijd diepte, kracht en harmonie weergeeft. Met de ‘bow’ probeert ontwerper David Dolcini die essentie te vertalen in minimalistische verlichting. Zwaartekracht en balans, gecombineerd met de boog, zijn de andere kenmerken van het ontwerp. Bow is te verkrijgen als hang-en vloerlamp waarbij er 7 verschillende combinaties van hanglampen gecreëerd kunnen worden.

ROUND CONTROL
Round Control is ontworpen als een indirect wand- en plafondsysteem. Door de eindeloze variaties kan Round Control aangepast worden aan elk interieur of architecturaal concept. Dankzij het grafische karakter van het minimalistisch design is het meteen duidelijk dat Round Control een grote meerwaarde kan zijn in commerciële ruimtes, vergaderzalen en lounge ruimtes maar evengoed in residentiële projecten. De dimbare LED modules zijn uiterst functioneel, maar kunnen evengoed een zachte en comfortabele sfeer creëren wanneer ze gedimd worden.

TRIBES
Tribes is geïnspireerd op de ‘Calumet’, een ceremoniële pijp die door veel indianenvolkeren in Noord-Amerika wordt gebruikt, traditioneel als symbool van de vrede. Tribes is een grafische en minimalistische familie van hanglampen voorzien van directe en indirecte LEDmodules. Tribes creëert een dynamische en unieke sfeer. Er zijn 3 versies: van een grafisch, eenvoudige versie tot de drievoudige luster. Deze familie past perfect in hedendaagse ruimtes maar kan evengoed toegepast worden in een klassiek of vintage interieur.