Met zijn tijdloze maar uitnodigende uitstraling is Mantello zowel geschikt voor thuis als voor commerciële omgevingen. Dankzij hun speelse karakter lenen de Mantello-hanglampen zich voor tal van creatieve designideeën – als installatie boven de receptie, in de keuken of eetkamer, of als kleinere hanglampen aan beide kanten van het bed. De opties zijn eindeloos en helpen moeiteloos de gewenste lichtsfeer creëren.

Het klokvormige ontwerp van Mantello vertrekt vanuit een cirkel en is zowel geïnspireerd op de Memphis-vormen van de jaren tachtig als op vroeg-industriële kenmerken. Een moderne interpretatie van herkenbare en traditionele vormen, verkrijgbaar in twee maten en twee diameters.

De lamp hangt aan het plafond en geeft elke ruimte een modernistische stijl en klassieke elegantie. Je kan kiezen tussen een aluminium kap, mat gelakt, of een versie in mondgeblazen glas met zachte rondingen. Dankzij de verschillende maten, kleuren en led- of E27-versies kan je Mantello aanpassen aan de stijl en behoeftes van elke ruimte. Een uiterst unieke versie in de Mantello-familie is de combinatie van het aluminium omhulsel en de matte bol die half verborgen zit in de lampenkap. Die uiterst stijlvolle combinatie garandeert een perfect verspreid en warm lichteffect.