Het Soiree-assortiment werd ontworpen als een collectie van volumineuze maar lichte en transparante, gesofisticeerde vormen, gevuld met een warm licht, die voor een compact en decoratief effect zorgen. Uit de interactie tussen de zuivere cirkelvormen en de rechthoeken, gecombineerd met de warme lichtbronnen en de symmetrische configuraties, spreekt een dynamische spanning. De inspiratie voor Soiree kwam uit verschillende hoeken: van het spel van licht en schaduw in de architectuur, tot natuurlijke lichteffecten, de vorm van alledaagse voorwerpen en sculpturale kunst. Het resultaat is een nest van licht, gemaakt van tegelijk structurele en decoratieve cirkels of rechthoeken, die een verleidelijk lichteffect tot stand brengen. Zelfs gedoofd geven ze textuur en karakter aan een ruimte, of helpen ze dankzij de verschillende varianten om op een eigentijdse manier zones af te bakenen.

De uitgebreide Soiree-familie omvat veelzijdige hanglampen voor kleine en grote ruimtes. Zowel de ronde als de rechthoekige versies bestaan in uiteenlopende formaten en twee kleuren, zwart of het unieke Delta Light Flemish Gold®. Beide vormen bieden de keuze uit een melkglazen bol in het midden of de optie van een E27 met lamp naar keuze.

Eén Soiree-hanglamp is een statement op zich maar wanneer Soirees tot clusters gecombineerd worden, vormen ze een monumentale installatie. Die kan indruk maken als een ritmisch contrapunt tegenover een minimalistische achtergrond of repetitief gebruikt worden boven een lange balie of tafelrijen. Geraakt door het unieke karakter van de Soiree krijgen zowel residentiële als commerciële ruimtes een extra magie over zich.