Met DEECOS lanceert RZB een enorm efficiënte en uiterst aantrekkelijke track-spot. De toepassingsmogelijkheden zijn oneindig en met deze spot zet je je shop letterlijk in het licht. De doordachte modulaire bouwwijze met een hoogwaardige behuizing van spuitgietaluminium gepowdercoat in twee maten, uitstekende lichtkwaliteit door de afwezigheid van flikkering, de homogeniteit van de lichtkegel, verblindingsredcutie en lichtkleurkwaliteit maken van DEECOS een van de flexibelste series op de markt.

DEECOS heeft een modern ontwerp: cilinidrische vorm zonder zichtbare koelribben, de converter is geïntegreerd in de cilinder of in een aparte doos voor de Mini B versie. DEECOS is geschikt voor reflector- en lenstechnologie. MIRO-SILVER® reflectoren zorgen voor uitstekende efficiëntie en polycarbonaat lenzen voor de beste homogeniteit van de lichtkegel. De spots zijn 356 ° horizontaal draaibaar en 90 ° verticaal instelbaar. Er zijn 3 stralenbundels: smal, medium, breed.

DEECOS heeft een zwarte plastic ring met verzonken LED voor zijdelingse verblindingsbescherming. Verschillende lichtkleuren: 830, 840 met Ra 82 en ook 927, 930, 935, 940 met Ra 92 en Maxi speciale voedsel-LED’s: champagne met Ra 97, vlees en vlees vers op aanvraag verkrijgbaar. LED-levensduur 50.000 (L80, B10), laagste kleurtoleranties 3x MacAdam (3 SDCM). Bestaat in aan/uit en DALI. DEECOS heeft ook nog accessoires die zonder gereedschap kunnen worden gemonteerd: verwisselbare lenzen, honingraatrooster, afdekschijven helder en mat, witte plastic ring om te verwisselen.