Catch is een vierkante en rechthoekige innovatieve downlight reeks dat een geweldig visueel comfort, minimalistische afmetingen en instelbaarheid combineert dankzij de kantelbare optische basis.

Door het gebruik van state-of-the-art louvres is het optische systeem niet-verblindend, wat het belang van visueel comfort, dat vereist is bij het gebruik van LED-bronnen, benadrukt.

De extreem kleine inbouwdiepte en de locatie van de voeding dicht bij de bron, maken het installeren in een plafond heel eenvoudig.

De kantelbare versie van Catch kan zowel in één vlak met de externe trim worden geïnstalleerd als met een beperkt uitstekend gedeelte (15mm) waardoor een grotere kantel/verstelbaarheid en een verbeterde precisie van de stralingshoek mogelijk is.

Catch is beschikbaar in een vaste of verstelbare versie met aluminium of roestvrijstalen afdekring met verbeterde esthetiek en geschikt voor extremere toepassingen. Bijkomend is een installatie in een betonnen plafond ook mogelijk door gebruik van een aparte installatiebox.

Klik hier voor de technische fiche.