BALEVA … de naam doet denken aan een watergodin uit de oudheid. Deze functioneel vormgegeven plafond- en wandarmatuur met beschermingsgraad IP 44 slaat dan ook een bijzonder goed figuur als spiegelarmatuur in natte ruimtes, maar evengoed in gangen, verpleeghuizen of patiëntkamers.

De efficiënte en tijdloze LED-lijnarmatuur maakt bovendien indruk met haar strakke lijnen en uiterst moderne binnenwerk. De lineaire LED-printplaat overtuigt met een levensduur tot 50.000 uur en creëert in combinatie met de opalen diffusor van slagvast polycarbonaat een aangenaam homogeen en zacht licht.

Ook de niet te evenaren prijs-kwaliteitsverhouding en montagevriendelijkheid zijn meer dan het vermelden waard. De buitengewoon eenvoudige installatie verloopt in slechts drie stappen: De kunststof armatuur aanbrengen. De aansluitklem inschuiven. De diffusor inklikken. Klaar! Door de verschillende afmetingen en lichtvermogens en de horizontale of verticale montagemogelijkheid is BALEVA de perfecte verlichtingsoplossing voor zeer uiteenlopende toepassingen.