Heerlijke wafels en chocolade met liefde gemaakt – dat is waar België bekend voor staat, toch? Niet alleen daarvoor. Reeds enige tijd staat België ook voor trendy verlichting die er niet alleen uitstekend uitziet, maar ook overtuigende innerlijke waarden heeft. De allernieuwste LEDs die een warm, huiselijk gevoel geven in een gezellig zolderappartement of in de hipste club in de stad. Dit omdat ze plaats en grondstoffen besparen en een grote kwaliteit van leven aanbieden. En dat is precies wat wij bij Wever & Ducré willen. Waar halen wij onze inspiratie? Bij mensen zoals jou die een grote passie hebben voor wonderbaarlijke elementen en die evenveel belangstelling hechten aan een aantrekkelijk design als aan een samenstelling van hoge kwaliteit. En om er zeker van te zijn dat onze klanten onze coole en uitstekende verlichting zo vlug mogelijk krijgen, leveren we dit onmiddellijk vanuit onze opslagplaats – straight from Belgium with love!

Het is gemakkelijk.

Wanneer een product echt goed is, heeft het geen toeters of bellen nodig. Zeker niet om op te scheppen. Wij gaan volledig akkoord met Bernd Steinhuber. Dit is waarom we het design van onze beursstand in handen laten van de Oostenrijkse architect en designer. Dit door hem simpelweg te vertellen: “Je zal het goed doen.” Het resultaat? Een stand die precies zoals ons is: creatief, ongebruikelijk en een klein beetje gek. Het is spontaan gerealiseerd door enkel gebruik te maken van metalen stellingen en houten wanden, samen met een aantal comfortabele kussens en heel veel dozen. Omdat iedere bezoeker een aangename dag kan beleven.

spot on…
… was het motto van Wever & Ducré in de jaren ‘80, wanneer enkele jonge Belgen besloten om Europa’s eerste designer verlichtingsfirma te starten. In het midden van het Mekka van het internationale verlichtingsdesign: Roeselare, België.

Wij werken hier met artiesten en designers om nieuwe, creatieve LED oplossingen te creëren, die er niet alleen goed uitzien maar ook zeer veel te bieden hebben op vlak van kwaliteit. Het is dan ook geen wonder dat Wever & Ducré al verscheidene design awards in de wacht heeft kunnen slepen.