De inspiratie voor de ‘CONE’ komt van de kegelvormige spreiding van licht dat rechtstreeks uit het plafond komt. Het armatuur is de fysieke voorstelling van deze lichtbundel. De ‘cone’ is verkrijgbaar als plafond-, hang- en vloerlamp. De lichtbron kan aangepast worden aan diverse toepassingen daar zowel gloeilampen, compact en hoogwattage fluorescentielampen gebruikt kunnen worden. De polyester kap kan in alle ralkleuren vervaardigd worden, dit zowel volledig in één kleur als met een verschillende kleur aan de buiten- en binnenzijde.

De ‘SPHERE’ is verkrijgbaar als tafel/vloerlamp, enkelvoudige pendel, drievoudige pendel, zevenvoudige pendel, wandlamp en wandlamp met stekker. Dankzij deze uitgebreide familie is de ‘Sphere’ makkelijk combineerbaar in het interieur. De ‘Sphere’ zorgt voor een warme uitstraling door zijn zachte licht en de eenvoudige maar vloeiende lijnen. De ‘softtouch’ afwerking geeft daarenboven nog een extra zachtheid aan dit ontwerp dat intuïtief aangenaam aanvoelt.

De boog is sinds de Romeinse tijd één van de essenties in de architectuur. Het is (onbewust) een deel van ons dagelijkse leven die terzelfder tijd diepte, kracht en harmonie weergeeft. Met de ‘BOW’ probeert ontwerper David Dolcini die essentie te vertalen in minimalistische verlichting. Zwaartekracht en balans, gecombineerd met de boog, zijn de andere kenmerken van het ontwerp. Bow is te verkrijgen als hang-en vloerlamp waarbij er 7 verschillende combinaties van hanglampen gecreëerd kunnen worden.

TUBA is een minimalistische familie van 3 plafondarmaturen die geschikt zijn voor opbouwtoepassingen. In de robuuste buisvormige body zit een elegante trompetvormige reflector die zorgt voor een efficiënte lichtverdeling. Door de 3 verschillende modellen te combineren kun je een speels effect creëren in de ruimte.  Tuba is te verkrijgen in wit of zwart, uitgerust met dimbare LED.