In de New Collection catalogus heeft Delta Light het Split-It profiel naar een hoger niveau getild. De vorm en functionaliteit van het Spit It-profiel bewijzen dat inbouwverlichting echt een nieuwe weg heeft ingeslagen en mogelijkheden biedt om ‘lichtpaden’ in architectuur te integreren.

Je kunt het Split It-profiel apart of per twee gebruiken. Het biedt ruimte aan verschillende led-, halogeen- of ontladingsmodules voor maximale flexibiliteit. Als apart profiel kun je de Split It parallel met de wand gebruiken. In de dubbele configuratie kun je met de Split It een lineair kader creëren, precies zo groot als jij wil.

Met de nieuwe PRO versie van dit profiel is het mogelijk om eindelijke lichtlijnen te maken, zowel horizontaal als verticaal. De 37° scherpe rand zorgt voor een flinterdunne verschijning in de muur of het plafond, zonder zichtbare draden of onderbrekingen, met oog voor architecturaal detail. Dit profiel biedt nieuwe mogelijkheden voor verlichting, maar biedt tegelijk ook een oplossing om andere technologische noden te integreren.

Het Split-It ON profiel is een splinternieuw maatwerk profiel voor plafond opbouw toepassingen. Het combineert de veelzijdigheid van de inbouw versie met de flexibiliteit om ook downlight modules toe te voegen. Het profiel kan rechtstreeks op het plafond gemonteerd worden, maar ook gependeld op de gewenste hoogte. Perfect voor gebruik op plaatsen met verschillende plafond hoogtes.

Beide profielen kunnen gebruikt worden in combinatie met verschillende spot modules voor specifieke en veeleisende verlichtingstoepassingen. Met een output van 800lm tot 2000lm, lichtbundel van 11° tot 57° en verschillende LED modules. Alles is aanwezig om aan de eisen van uw project te voldoen.

Download de Split-It Pro / Split-It On brochure.